Bel direct 030 294 0529 - Of bezoek onze Showroom in Utrecht info@valkparket.nl

Visgraat Vloeren: hoge kwaliteit en vakmanschap

 

Met zekerheid mag worden gezegd dat visgraat vloeren dé vloeren zijn van dit moment. Deze vloeren zijn gemaakt van hout en voorziet elke plek in uw huis direct van de nodige sfeer. De houten delen worden gelegd in de vorm van een visgraat, waarbij de methode van leggen zeer belangrijk is. Er is een grote verscheidenheid aan visgraat vloeren beschikbaar in onze winkel, waarbij wij deze vloeren graag voor u leggen. Hierbij staat vakmanschap en een hoge kwaliteit aan vloeren centraal!

Verscheidenheid aan Visgraat Vloeren

De uitstraling van de vloer kan zeer verschillen. Zo kan er uit een verscheidenheid van typen hout gekozen worden als basis van de visgraat vloer. Ook is de breedte en lengte van de te gebruiken houten planken van belang, om uw huis juist groter of knusser te laten ogen. Aan de hand van de afwerking en behandeling van de houten planken wordt de styling van de vloer volledig afgemaakt. Wij bieden een hoge verscheidenheid aan typen visgraat vloeren: veel verschillende maten zijn verkrijgbaar, net zoals het type hout. Daarom is er altijd een uitstraling aanwezig wat perfect past bij uw huis!
De prijzen zijn van enkele factoren afhankelijk. Bij een dikkere vloer zal de prijs hoger liggen dan bij dunnere houten planken.

Visgraat Vloeren: zelf leggen of laten doen?

Het leggen van visgraat vloeren is moeilijker dan het lijkt: het uitmeten komt zeer nauw. U moet rekening houden met de grootte van de te leggen ruimte, de lengte en breedte van de houten planken, maar ook de ondervloeren moeten niet vergeten worden. Daarom is het belangrijk dat u altijd te werk gaat met advies van een deskundige in houten vloeren. Wanneer u zelf beschikt over voldoende kennis en advies hebt opgevraagd bij onze deskundigen, kunt u gerust proberen de vloer zelf te leggen. Toch gaan wij graag voor u te werk, juist omdat het leggen van een visgraat vloer een zeer lastige klus is. Ten alle tijden adviseren wij u dan ook om de vloer te laten leggen door een specialistisch bedrijf. Wij bieden een uitstekende service gedurende het leggen van de vloer en bieden u 2 jaar volledige garantie op de constructie en de gebruikte materialen!

visgraat vloeren
visgraat vloeren
visgraat vloeren

Ook vloerverwarming is mogelijk bij Visgraat Vloeren

Vaak voelt een houten vloer koud aan, waardoor snel met schoenen in huis aan wordt gelopen. Daarvoor biedt vloerwarming de oplossing. Bij visgraat vloeren is het ook mogelijk vloerverwarming toe te voegen. Wanneer u vloerverwarming wilt aanbrengen onder de vloer kan deze de gehele verwarming voor uw huis verzorgen. Wel moet rekening worden houden met het werken van hout bij wisselingen van temperatuur. De weerstand van een visgraat vloer is over het algemeen laag, waardoor de vloer toepasbaar zijn voor vrijwel iedere type vloerverwarming. Visgraat vloeren laten op deze manier veel warmte door vanuit de vloerverwarming, waardoor de vloer goed verwarmd blijft. Vooral de nieuwbouw woningen zijn uitermate geschikt voor visgraat vloeren met vloerverwarming.

Eikenhout: QFQ, Premier, 1 Bis of Rustiek eiken

Eikenhout is de beste houtsoort om een visgraat vloer van te maken. Het kiezen van de juiste sortering eiken is bepalend voor de gewenste uitstraling, welke past bij uw stijl en interieur.

Hieronder laten wij u vier verschillende sorteringen eikenhout zien, daarbij varieert de prijs: QFQ is de duurste sortering, Rustiek de goedkoopste. Voor exacte prijzen kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Heeft uw voorkeur een levendige uitstraling of toch liever een wat rustigere? QFQ leent zich bij uitstek voor het rustige effect. Als u meer gevoel heeft bij een levendige vloer, dan is Rustiek een betere keuze voor u.

Graag adviseren wij u omtrent de mogelijkheden. Neem gerust eens contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom. Wij zijn u graag van dienst.

144,00 p.m2

134,00 p.m2

129,00 p.m2

124,00 p.m2

Sortering Rustiek

Rustiek: Sortering waar meerdere en kleine tot grote noesten in voor kunnen komen, ook kan er meer kleurverschil in zitten. Heeft geen kieren of gaten in het hout. Voor een rustieke en warme uitstraling.

Visgraat Vloeren bekijken in onze showroom te Utrecht

Visgraat Vloeren zijn er in vele soorten en maten. Door ons grote assortiment aan visgraat vloeren zit er altijd een houten vloer bij naar uw wensen. Wij garanderen u een volledige garantie van twee jaar op de materialen en een juiste prijs en kwaliteitsverhouding voor uw vloeren. Wij zijn een winkel die al 43 jaar lang gespecialiseerd is in het aanbrengen van vloeren, specifiek in houten vloeren. Bij ons is vakmanschap een kernpunt en zal dit ook centraal staan bij de aanlegging van uw nieuwe vloer. Daarom is het bestellen van uw visgraat vloer bij ons geen duurkoop, maar een koop waarvan u jarenlang van kunt genieten. Wij ontmoeten u graag in onze showroom in Utrecht om u te kunnen voorzien van een advies op maat omtrent de aanschaf en het leggen van een prachtig natuurproduct, de visgraat.

visgraat vloeren showroom
Call Now Button