Bel direct 030 294 0529 - Of bezoek onze Showroom in Utrecht info@valkparket.nl

Over Valk Parket Utrecht B.V.

Mijn naam is Wim Valkenburg Eigenaar van Valk Parket Utrecht B.V. Sinds 1981 Bestaat ons parketbedrijf, destijds nog onder de naam Kern Parket welke in 1990 van naam is verandert naar Valk Parket. Op 18 jarige leeftijd ben ik begonnen met de parketteurs opleiding en heb ik het vak in de praktijk geleerd van mijn oom. Na het behalen van het diploma alrround parketteur heb ik voor 5 jaar full-time parket gelegd en onderhouden. Vervolgens ben ik het bedrijf Kern Parket gestart in Utrecht aan de Van der Goesstraat. Deze bestond uit een showroom en 3 man personeel. In 1990 is deze naam meer persoonlijk geworden door het bedrijf om te dopen in Valk Parket Utrecht B.V.

Momenteel bestaat ons bedrijf uit 4 man. Zo is mijn zoon, vader en neef full-time actief in het bedrijf en zijn wij dus een echt Utrechts familie bedrijf. Door de jaren heen zijn wij specialist geworden in het parket. Zo leveren, leggen en onderhouden wij inmiddels al meer dan 35 jaar alle mogelijke soorten parketvloeren in de Provincie Utrecht en omstreken.

Wij zijn erg trots op ons bedrijf en hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij zijn nog steeds iedere dag trots op het opleveren van parketvloeren, of dit nu gaat om het leveren en plaatsen van een nieuwe parketvloer of om het schuren en behandelen van verouderde parketvloeren, niets is in onze ogen mooier dan dit!

Bent u ook opzoek naar een nieuwe parketvloer, visgraat vloer, kurkvloer of laminaat? Of is u vloer nodig toe aan renovatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Wim Valkenburg | Valk Parket Utrecht B.V.

Call Now Button