Bel direct 030 294 0529 - Of bezoek onze Showroom in Utrecht info@valkparket.nl

Houten vloer schuren en lakken door Valk Parket Utrecht

Ook u houten vloer schuren en lakken? In heel Nederland en dus zeker ook in Utrecht en omgeving is de houten vloer immens populair. Bij Valk Parket Utrecht begrijpen we dat natuurlijk, want een vloer van hout vormt voor iedere woning een heerlijke en knusse basis. Parketvloeren zijn dus verkrijgbaar in vele soorten en diverse dessins en daarnaast zijn ze dus ook in allerlei schitterende motieven te leggen. Hiermee kunt u met het parket dus een heel persoonlijke touch aan uw vloer geven. Na een aantal jaren van intensief gebruik is het dus in veel gevallen tijd voor uw houten vloer schuren en lakken. Bij Valk Parket Utrecht bent u hiervoor dus volledig op het juiste adres.

Waarom uw houten vloer schuren en lakken?

Het schuren en lakken van uw parket zorgt ervoor dat alle beschadigingen en andere lelijke plekken als verkleuringen geheel van uw vloer worden verwijderd. Of het nu gaat om oppervlakkige krasjes in het hout die ontstaan zijn door het verschuiven van uw meubels of om diepere deuken die er bijvoorbeeld in zijn geslagen door uw kinderen, wij lossen het dus perfect voor u op. Na een parket renovatie door de experts van Valk Parket Utrecht oogt uw houten vloer weer compleet als nieuw en ziet hij er weer lekker fris en schoon uit. laat uw houten vloer schuren door uw lokale specialist.

Z

ERVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 43 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertiiceerd

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 43 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

De voordelen van uw houten vloer schuren en lakken

Door uw houten vloer te laten schuren en lakken maakt u hem uitermate bestand tegen invloeden van buitenaf. Voortaan zullen vocht, vuil en zand minder kans krijgen om uw parketvloer te beschadigen en kunt u dus genieten van een prachtige houten vloer die zich gemakkelijk laat onderhouden. Bovendien kunt u uw parket dus in diverse mooie kleuren en in zowel mat als glanzend laten lakken. Op deze manier is het tevens een ideale wijze om een geheel andere uitstraling aan uw houten vloer te geven. Nog een voordeel dat we u zeker niet willen onthouden is dat het opnieuw schuren en lakken er dus voor zorgt dat uw houten vloer nog langer meegaat.

Tips bij een houten vloer schuren en lakken

Wanneer wij uw houten vloer voor u schuren en lakken wordt hij natuurlijk in een prachtige nieuwstaat afgeleverd. Om er nu voor te zorgen dat u dit resultaat dus zo lang mogelijk mag behouden is het raadzaam om regelmatig zelf uw vloer goed te onderhouden. Dit kan dus heel eenvoudig door hem iedere dag even een stofzuiger met parketborstel of een bezem te reinigen. Daarnaast is het dus goed om hem met een parketreiniger regelmatig even schoon te dweilen. Zo houdt u uw vloer dus schoon, mooi en dus in een uitstekende conditie.

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie

Wilt u weten of het schuren en lakken van uw houten vloer ook bij u thuis de beste optie is? Neem dan direct contact met ons op! De ervaren parketteurs van Valk Parket Utrecht komen graag bij u langs om een geheel vrijblijvende vloerinspectie bij u op locatie uit te voeren. Laat uw houten vloer schuren en lakken door uw lokale specialist en ga voor kwaliteit en dus ook garantie op geleverd werk.

Offerte Aanvragen: Parket Schuren

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het opnieuw schuren en behandelen van uw vloer

=
Call Now Button