Bel direct 030 294 0529 - Of bezoek onze Showroom in Utrecht info@valkparket.nl

Laminaat Utrecht

Welkom op de pagina van laminaat Utrecht! Bent u opzoek naar een prachtige laminaatvloer en woont u in de provincie Utrecht? Valk Parket is sinds 1972 gespecialiseerd in het leveren van laminaat met laagste prijs garantie van héél de regio Utrecht!

Naast onze eigen collectie voeren wij ook alle merken zoals: Douwes Dekker, Laminaat 31, Quickstep, Balterio en alle overige A-Merken laminaat van topkwaliteit. Vanwege onze langlopende relaties en hoge afname bij onze leveranciers. Zijn wij in staat om de laagste prijs in Utrecht en omgeving te garanderen! Wilt u ook graag de scherpste prijs voor uw laminaat? U kunt ons bellen, mailen, of een offerte aanvragen. Hierdoor ontvangt u direct de scherpste prijs voor uw laminaat vloer en haalt u direct veel voordeel op het totaalbedrag!

Laminaat Utrecht

Uitgebreid Assortiment Laminaatvloeren

We bieden een ruim assortiment aan laminaatvloeren in Utrecht. Zo heeft u naast vele merken zoals, Douwes Dekker, Quickstep, Balterio, Laminaat 31 en vele ander A-Merken ook een ruime keus uit onze eigen labels van zeer hoge kwaliteit. Of u nu liever een strakke uitstraling wens, landelijk of eigentijds? Wij hebben voor iedere stijl een passende vloer. Houd van een licht eiken kleur of juist een tropische hardhout tint? Alles is op voorraad en leverbaar binnen 24 uur. Bent u opzoek naar laminaat Utrecht en de beste deal? Wij bieden laagste prijs garantie!

Laminaat Utrecht? Bezorging binnen 24 uur

Naast laminaat verkopen wij ook plinten en ondervloeren. Bezorgen en leggen van laminaat doen wij al met veel passie en plezier sinds 1972. Op verzoek van u kunnen wij binnen 24 uur uw laminaat bezorgen in de regio Utrecht bezorgen. Geen zin om zelf een vloer te leggen? Onze ervaren specialisten regelen het graag! U kunt er zeker van zijn dat uw laminaat op de juiste manier wordt gelegd met een perfecte afwerking. Bent u benieuwd naar de tarieven  van onze legservice? Neem dan snel eens contact met ons op.

Call Now Button