Bel direct 030 294 0529 - Of bezoek onze Showroom in Utrecht info@valkparket.nl

Uw Houten Vloer Schuren door dé lokale specialist uit Utrecht

Houten vloer schuren? U loopt iedere dag over uw houten vloer heen, doorgaans met meerdere mensen. Hierdoor kan uw vloer door de jaren heen wat beschadigen. Is uw vloer flink beschadigd, dan heeft dit een negatieve invloed op de uitstraling van uw interieur. Gelukkig kunt u hier iets aan doen, zonder een nieuwe vloer te moeten kopen. U kunt uw houten vloer namelijk ook laten schuren door Valk Parket Utrecht. Wij zijn van oorspron een familie bedrijf uit Utrecht en bestaan sinds 1981. Inmiddels hebben wij dus meer dan 35 jaar ervaring in het parket en met name in het leveren, leggen en onderhouden hiervan. Wenst u graag een vakkundig oordeel over de mogelijkheden omtrent het schuren van uw houten vloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Waarom uw houten vloer schuren?

Laat u uw houten vloer schuren, dan wordt de beschadigde bovenlaag subtiel verwijderd. Vervolgens wordt de vloer opnieuw afgewerkt, bijvoorbeeld door deze te oliën of te lakken. Het resultaat? Uw vloer ziet er weer als nieuw uit, zonder dat u daadwerkelijk een nieuwe vloer moet kopen. Dit betekent dat u veel goedkoper uit bent, maar wel weer jaren plezier heeft van een prachtige vloer in huis.

U kunt uw vloer ook een andere uitstraling geven door deze te laten behandelen. Laat u de vloer schuren en vervolgens lichter of juist donkerder lakken, dan krijgt deze een hele andere look. Vindt u uw vloer niet meer zo mooi? Dan kunt u deze ook laten schuren.

Houten vloer schuren en oliën

Na het schuren van de vloer, wordt deze altijd op professionele wijze afgewerkt. Bij het afwerken van uw vloer heeft u diverse mogelijkheden. Zo kan de vloer gelakt worden, maar is het ook mogelijk de vloer te oliën. Na het oliën van de vloer ziet deze er weer als nieuw uit. En omdat de olie verzorgend werkt voor het hout, krijgt uw vloer tegelijkertijd een flinke beurt. Door uw vloer te laten schuren en oliën gaat deze weer vele jaren mee.

Wij weten precies welke olie geschikt is voor uw vloer. Dit betekent dat u bij Valk Parket Utrecht altijd profiteert van het mooiste eindresultaat, wat voor vloer u ook heeft. Zelfs als uw vloer flink beschadigd is, kunnen wij u helpen deze weer als nieuw te laten ogen.

Z

ERVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 43 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertiiceerd

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 43 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Houten vloer schuren en lakken

Wilt u uw vloer een andere uitstraling geven? Dan kunt u deze beter niet laten oliën na het schuren, maar raden wij u aan uw vloer te laten lakken. Ook dit kan Valk Parket Utrecht voor u doen. U kiest zelf welke lak u op de vloer aan wil laten brengen. Deze lak kan donkerder zijn dan de oude lak, maar ook lichter. Weet u niet zo goed welke kleur vloer het mooist staat in uw interieur? Dan geven onze vloerexperts u hier graag advies over. Samen met u kiezen zij de mooiste lak voor uw vernieuwde vloer.

En wilt u uw vloer niet per se een andere uitstraling geven, maar wilt u het hout wel laten lakken? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. In dit geval zoeken wij gewoon een lak die er hetzelfde uitziet als uw oude lak. Zo ziet uw vloer er ongeveer hetzelfde uit als voorheen, maar dan uiteraard wel flink opgeknapt. Na het schuren en lakken van uw vloer heeft u weer jaren plezier van uw parket, zonder een grote investering te moeten doen. Laat uw houten vloer schuren en lakken door uw lokale parket specialist uit Utrecht.

Een vrijblijvende vloerinspectie op locatie

Voor wij uw vloer onder handen nemen, zullen wij deze eerst inspecteren. Door uw vloer te inspecteren, kunnen wij namelijk goed bepalen wat er precies moet gebeuren om de vloer weer als nieuw te laten ogen. Gaat u akkoord met ons behandelplan? Dan gaan we aan de slag. Eerst met het parket schuren, vervolgens met het oliën of lakken.

Laat u een vloerinspectie uitvoeren door Valk Parket Utrecht, dan hoeft u hier niets voor te betalen. Ook als u uiteindelijk besluit om niet gebruik te maken van onze diensten, is de vloerinspectie geheel gratis. Ook zit u nergens aan vast als u onze experts een inspectie uit laat voeren. Staat u dit wel aan? Maak dan een afspraak voor een vloerinspectie op locatie en u hoort direct wat er moet gebeuren om uw vloer weer te laten stralen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, voor u een afspraak maakt voor een vrijblijvende vloerinspectie op locatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Hierna kunnen wij uw vloerinspectie direct in onze agenda zetten.

Offerte Aanvragen: Parket Schuren

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het opnieuw schuren en behandelen van uw vloer

=
Call Now Button