Bel direct 030 294 0529 - Of bezoek onze Showroom in Utrecht info@valkparket.nl

Parket Onderhoud

Parket onderhoud nodig? Is u parketvloer beschadigt of heeft deze kringen of vlekken door intensief gebruik? Neem dan gerust een contact op met de specialisten van Valk Parket. Sinds 1981 zijn wij gecertificeerd parketteur in de Regio Utrecht.

Wat zorgt over het algemeen voor krassen en beschadigingen van uw parketvloer? Lees hier meer:

Onder stoelen en fauteuils zit vaak een dop, glijder of wiel die niet geschikt is voor de vloer. Herkenbare problemen:

– plaatselijke slijtage van de vloer
– moeilijk te herstellen krassen en deuken
– stoelen en fauteuils maken lawaai wanneer u ze verschuift
– plakviltjes blijven niet zitten en laten lijmresten achter op de vloer
– bestaande doppen zijn versleten

Met de juiste dop of glijder voorzien van vilt of Teflon onder uw stoel of fauteuil kunt u ze zorgeloos gebruiken zonder voortdurend met de vloer rekening te moeten houden. U voorkomt beschadigingen en stoelen schuiven gemakkelijker zonder lawaai. Denk bijvoorbeeld aan zwenkwielen met een zachte mantel in plaats van een grote kunststof mat onder het bureau.

Ga eens naar de web-site van Floorfriendly

Houten vloer schuren

Ook uw houten vloer schuren kan u laten uitvoeren door de specialisten van Valk Parket. Wij hebben door de jaren heen een ruime ervaring opgedaan in het schuren en behandelen van alle mogelijke soorten houten vloeren. We zijn immers al sinds 1981 actief in de regio Utrecht op het gebied van onderhoud en renovatie van houten/ parket vloeren. Wenst u ook graag meer informatie of wilt u een vrijblijvende vloerinspectie inplannen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Graag adviseren wij u omtrent de mogelijkheden voor het schuren en behandelen van uw houten vloer.

parket onderhoud

Parket Schuren

Het schuren van uw vloer is een vak apart, dus ons advies is daarom : “laat een specialist het werk “De behandeling waarbij een klein laagje van het parket wordt afgeschuurd en weer van een nieuwe afwerklaag wordt voorzien” uitvoeren. Het resultaat is dat uw vloer er vrijwel als nieuw uit ziet en u opnieuw jaren lang plezier van uw vloer zult beleven. Wenst u meer informatie omtrent het parket schuren in uw woning of bedrijfspand? Parket Schuren in Utrecht?Lees hier snel meer over!

parket onderhoud
Call Now Button