Bel direct 030 294 0529 - Of bezoek onze Showroom in Utrecht info@valkparket.nl

Kurkvloeren voor een aangenaam wooncomfort

Uw huis moet een plaats van innerlijk evenwicht zijn, een plaats van aangename herontdekking na een uitdagende werkdag. Kurk vloeren zijn door zijn natuurlijke eigenschappen een uitstekende geluidsisolatie en dempt de klanken die uw ontspanning verstoren.

Een warme haven

Kurk, een opmerkelijk thermisch isolatiemateriaal, inspireert rustige en comfortabele omgevingen en beloont u met een besparing op uw energierekening.

Kurk ‘Sterk’ & ‘Veerkrachtig’:

Sterk, veerkracht van de cellen. De kurkvloer wordt na het leggen voorzien van een aantal speciale lagen kurklak. Deze beschermen de kleur en zijn bestand tegen jarenlang intensief gebruik. Zo kun je dus onbezorgd genieten van een mooie kurkvloer. Tijdens het productieproces van schorskurk naar kurktegels blijven de unieke eigenschappen van de kurk behouden. De veerkrachtigheid van de cellen zorgt ervoor dat de kurk zijn oorspronkelijke vorm steeds blijft aannemen. Het absorbeert druk en schokken waardoor een kurkvloer bestand is tegen zware belasting en veerkrachtig aanvoelt. Kurk is een dermate uniek materiaal dat zelfs de moderne technologie niet in staat is om het te imiteren of te overtreffen. Kurk is van nature veerkrachtig en geluiddempend. Dit komt door de unieke cellenstructuur die behouden blijft tijdens de bewerking. De geluiden van je voetstappen en omgeving verminderen merkbaar. Zo biedt kurk weldadige rust.

 

Aangenaam om op te lopen

Het is bewezen dat in stedelijke samenlevingen harde oppervlakken voet- en rugkwalen verergeren. Onze producten zijn zacht genoeg om de impact op de gewrichten te verminderen en stabiel genoeg om vermoeidheid te verlichten en zijn dus ideaal voor een gezond leven in een comfortabele en koesterende omgeving.

Een geschenk van de natuur

Kurk is een kind van de natuur. Het is een van de meest volledige materialen voor het creëren van veilige, comfortabele en inspirerende omgevingen. Aangepast aan de behoeften van de moderne samenleving, vindt de toepassingen van kurk opnieuw uit en biedt een revolutionaire vloerbekleding die gebaseerd is op kwaliteit, vernieuwend design en allernieuwste technologie. De perfecte oplossingen die in harmonie leven met de natuur en uw levensstijl.

Call Now Button